Fotoshoot feestjes

KINDER/TIENERFEESTJE FOTOSHOOT (max 8 kinderen), fotoshoot tijd circa 1,5 uur

Voor kinderen en tieners van 7-15 jaar organiseer ik dagelijks fotoshoot feestjes voor groepen tot 8 personen. De kinderen worden ontvangen met frisdrank, limonade, snoep en een zakje chips. Tijdens het 2 uur durende feestje kunnen ze zelf hiervan pakken.

Na een korte uitleg kan er begonnen worden met verkleden en opmaken. Er is voldoende make-up aanwezig en er kan ook gebruik gemaakt worden van alle accessoires, zoals zonnebrillen, sjaaltjes, petjes, hoedjes, sieraden, boa’s en pruiken. De kinderen kunnen verschillende setjes kleding meenemen.

Nadat de achtergrond kleur is gekozen en iedereen is verkleed en opgemaakt maak ik eerst van ieder kind apart een serie foto’s. Ik geef hierbij ook wat poseer instructies. Als iedereen op de foto is geweest beginnen we met de groepsfoto’s. Deze worden gemaakt in verschillende opstellingen. Hierna is er een pauze en zet ik de foto’s op de computer. Tijdens de pauze is het eventueel mogelijk om cadeautjes uit te pakken. Als dit klaar is kan de jarige voor iedereen een groepsfoto uitzoeken (10×15 cm). Deze word direct afgedrukt. Ieder kind krijgt een envelop met de groepsfoto mee naar huis.

Hierna beginnen we met de tweede ronde. De jarige kan met alle kinderen apart een keer op de foto en hierna kunnen de kinderen zelf invullen wat ze willen doen. Bijv. op de barokstoel, met pruiken, springend, in kleinere groepjes, met de windmachine etc. Bij mooi weer kunnen we ook naar buiten om foto’s te maken (met z’n allen springend, op het speelveldje). We maken foto’s tot het einde van het partijtje.

Binnen 3 dagen zijn alle foto’s via een link in de e-mail in grootste resolutie JPEG formaat te downloaden. U hoeft dus later niet apart bij te bestellen of nog extra te betalen. De link kan naar de andere ouders worden doorgestuurd.

Bij een kinder of tienerfeestje dient minimaal 1 volwassene aanwezig te zijn.

kinderfeestjekinderfeestje fotoshoot

KINDERFEESTJE FOTOSHOOT FROZEN (4-6 kinderen) fotoshoot tijd circa 45 minuten

De fotoshoot duurt 1 uur en vindt plaats in mijn studio in Aalsmeer. Voor 4-6 meisjes van 4-7 jaar oud.

Kosten: 75 euro totaal

Er zijn 24 jurkjes beschikbaar (Elsa & Anna jurkjes in diverse maten). Eigen kleding meenemen mag ook.

Het programma is ongeveer als volgt:

* ontvangst van de meisjes en passen van jurkjes en eventueel haar doen

* meisjes gaan eerst met z’n allen op de foto (groepsfoto’s iedereen)

* meisjes gaan alleen op de foto en in kleine groepjes (in zelfde jurkje of ander jurkje)

* fotoshoot is klaar, iedereen doet eigen kleding aan en krijgt nog wat limonade te drinken en eventueel wat snoep

* indien gewenst is er voor de jarige dan ook tijd om cadeautjes uit te pakken

* als feestje is afgelopen krijgt iedereen nog kleine attentie mee (Frozen verrassingsei).

Alle foto’s genomen tijdens het feestje binnen 3 dagen erna te downloaden via link in e-mail.
U hoeft dus later niet bij te bestellen want u krijgt alle foto’s in grootste resolutie JPEG formaat!!

 

Frozen minishoot (7)kinderfeestje frozen (28)kinderfeestje frozen (1)

VRIENDINNENFEESTJE/VRIJGEZELLENFEESTJE FOTOSHOOT (max 6 personen) fotoshoot tijd circa 1,5 uur

Jullie worden ontvangen met een drankje en er staan diverse zoete en zoute snacks voor jullie klaar. Voor dames vanaf 18 jaar tevens een fles prosecco. Tijdens de gehele shoot (duurt 2 uur) kunnen jullie zelf hiervan pakken. De gehele woonkamer (en bij mooi weer ook de tuin) staat tot jullie beschikking.
Na het uitzoeken van de achtergrond en wat poseer instructies gaan jullie eerst apart op de foto en hierna volgen de groepsfoto’s in diverse opstellingen. Dan volgt een pauze om de eerste foto’s te bekijken.

In de tweede ronde kunnen jullie zelf bepalen wat je wilt doen. Bijvoorbeeld foto’s op een stoel, liggend op de grond, in kleinere groepjes enz. Je kunt diverse setjes kleding meenemen.

We kunnen eindigen met foto’s met de windmachine. Of we kunnen naar buiten gaan om foto’s te nemen, bijvoorbeeld in het Amsterdamse Bos of bij het Surfeiland in Aalsmeer.
Binnen 3 dagen zijn alle foto’s via een link in de e-mail in grootste resolutie JPEG formaat te downloaden. U hoeft dus later niet apart bij te bestellen of nog extra te betalen.

 vriendinnen fotoshootvriendinnen fotoshoot (9)

TIENERFEESTJE zelf foto’s maken (max 6 kinderen) fotoshoot tijd circa 1,5 uur
Dit feestje is geschikt voor meiden (11-16 jaar) die het ook leuk vinden om zelf foto’s te maken en duurt ongeveer 2 uur.

De foto’s worden in de studio gemaakt (bij mooi weer kunnen we ook buiten fotograferen), er mag gebruik worden gemaakt van alle apparatuur. Ook is er make-up aanwezig en een krultang en stijltang.

De meiden worden met een drankje verwelkomt. Er is limonade, water en frisdrank en wat snacks aanwezig, waarvan men zelf mag pakken.

We beginnen eerst met wat uitleg over camera gebruik en de studio. De meiden mogen dan een achtergrondkleur uitkiezen.

Hierna worden er eerst wat groepsfoto’s gemaakt (door de fotograaf) en vervolgens mogen de meiden zelf aan de slag om van elkaar foto’s te nemen. We doen dit ook aan de hand van voorbeelden. Er mag zelf bepaald worden wie de foto’s neemt en wie op de foto gaat (alleen of in groepjes). 

In de pauze kunnen eventueel cadeautjes worden uitgepakt en worden de foto’s op de computer gezet. Na de pauze gaan we de foto’s bekijken. Hierna gaan we verder met een andere achtergrondkleur en sluiten (indien gewenst) af met foto’s met de windmachine.

Binnen 3 dagen zijn alle foto’s via een link in de e-mail in grootste resolutie JPEG formaat te downloaden. U hoeft dus later niet apart bij te bestellen of nog extra te betalen.

tienerfeestje shoot yourself (15)Fotoshoot feestje zelf foto's maken (6)tienerfeestje shoot yourself (9)Fotoshoot feestje zelf foto's maken (10)tienerfeestje shoot yourself (26)